Начало | За нас | Мастер Чоа Кок Суи | Енергийно Лечение с Прана | Семинари | Дафи Зарева І Медитации | Контакти | е-издания

"Чудесата на лечението с Прана"
на

Мастер Чоа Кок Суи
в е-вариант
begining


фън шуйНаучете как Прана бива управлявана от биомагнитното поле на Земята  и как този феномен влияе върху  живота ни.Чрез брилянтната мъдрост на вековете, която кристализира в този чудесен семинар, предоставен ни с толкова любов и грижа от Гранд Мастер Чоа Кок Суи!


Ще научите тайни на Фън Шуй, които никога преди не са били разкривани на широката общественост. В допълнение към преките познания,  дадени му от неговия учител, Махагуру Джи Мей Линг, Мастер Чоа, с помощта на множество ясновидски наблюдения изследва движенията на Прана в различните посоки и обекти, и как те се отразяват на здравето, богатството и духовността. Разкрити са  още тайните на директния Фън Шуй - къде възникват енергиите на благоденствие и успех, къде е концентрирана енергията на духовен растеж.

Всичко това не зависи от рождения ви ден, нито от календарното време.
Сканирайте местата на благосъстояние и здраве.  Почувствайте как различните посоки оказват влияние на вашите финанси. Вие ще сканирате вашите портфейли и ще приложите наученото за да увеличите и стабилизирате притока на пари.

Никакви други Фън Шуй методи, разбира се, не  учат на това!

Можете да сканирате различните обекти в стаите за да разберете тяхната енергия и как  тя влияе върху вас. Оптимизирайте работното си място, така, че да подкрепя вашите финанси и бизнес начинания с енергии на благоденствие.

Използвайте оптимално посоките в дома си за подобряване на отношенията си. Ускорете вашето духовно развитие чрез медитиране в правилната посока. Използвайте подходящи картини, цветове и орнаменти на стените в дома ви. Това ще доведе до просперитет в съзнанието и действията и при това много бързо!

Грандмастер Чоа Кок Суи разкрива скритите учения от езотеричните Фън Шуй училища от Китай, Тайван, Филипините и Индия. Научете мощна техника за интегриране на съзнанието и Космоса бързо да се материализират предимствата на Фън Шуй. То ще се отрази на начина, по който хората мислят и се чувстват чрез специалното пространство, което сте създали. Използвайте специални огледала за увеличаване на енергиите на просперитет в стаите.

Също така, ще се научите да използвате подходящи огледала за дезинтегриране на негативните енергии. В експеримента, вие ще се чувствате енергията на просперитет от портфейла си като ефект от промените на енергиите в стаята. Някои места акумулират много успех и много градивна енергия.

С малко усилия, можете да се научите да абсорбирате и запазвате масивни количества от тези енергии на просперитет в аурата на дома. Научете кои посоки активират горните чакри за улесняване медитация и изцеление, и направления, които ще активиратдолните чакри за финансово изобилие. Само това струва колкото цената на този семинар!

Научете в каква посока трябва да бъдете по време на бизнес преговори за оптимизиране шансовете си за приключването на сделката ипостигане на успех!

И още много ...


.Copyright: 2009Pranichealing Bulgaria
.
om
The Inner Sciences

logo
Дафне Арт Център

архатик
                      йога
Свободна
Медитация за Мир
и безплатно Пранолечение,

всеки първи вторник на месеца, от 20.00ч.


Архатик Медитации всеки вторник на месеца от 20.00 ч.

Открийте неи във Фейсбук

facebook